
Йогуртовий торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shortbread Cookies
200 г.
Homemade Butter
70 г.
Flora Gold Kiwi, 2pcs
6 шт.
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
500 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
4 ч. л.
Moia Kraina Almond Petals 200g
40 г.
Preparation steps
01
Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.
02
Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.
03
Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.
04
Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.
05
В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.
06
Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)