
Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"
Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kamis Sweet Red Pepper 20g
600 г.
Packed Red Hot Peppers
3 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
200 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 г.
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.
02
Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.
03
Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)