
Полуничні кекси
Такий десерт як кекси з'явився досить давно, ще в Стародавньому Римі. У ті часи їх робили із граната, горіхів і родзинок, змішуючи все це в ячмінному пюре. Звичайно ж, спочатку форма кексів була схожа на хліб, у формі "цегли", це в наш час вже стали робити їх невеликими і у формочках. Назва цього десерту з'явилася вже в Середні століття, від сполучень слів "фрукти" (з старофранцуської) і "пиріг" (з давньосаксонської). Зараз кекси - це популярний десерт в багатьох країнах. Наприклад, у Румунії випікають їх до великих свят, а в Америці дуже популярні кекси з горіхами. Все таки у кожному разі кекси - це завжди смачна закуска до чаю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Strawberries
240 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 мл
7 Flour 1kg
1,7 ст.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г
Preparation steps
01
Змішати в маленькій мисці масло з молоком і яйцем. Злегка збити.
02
Змішати у великій мисці борошно з сіллю, корицею, розпушувачем і цукром.
03
Нарізати полуницю, додати в борошняну суміш і перемішати.
04
Додати молочну суміш, перемішати.
05
Викласти тісто в приготовану форму.
06
Випікати в розігрітій духовці (190°С), близько 16 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)