
Картопляний суп із шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
200 г.
Argal York Sandwich Ham
180 г.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Cauliflower
180 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
380 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
100 г.
Garlic
2 зубчика
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Homemade Butter
2 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Dr.Oetker for baking starch 1000g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.
02
Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.
03
Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.
04
Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.
05
Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.
06
В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.
07
Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.
08
Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.
09
Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)