
Осіння галета
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
270 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
60 мл.
Salt Egypt
за смаком
Grilled Eggplant
1 шт.
Squash
1 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
100 г.
Red Onion
1 шт.
Hokkaido Pumpkin
250 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Rosemary, pc
щіпка
Thyme, pc
2 гілочки
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Garlic
3 зубчіка
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Salt Egypt
щіпка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Reggia Mashed Tomatos 680g
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.
02
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.
03
Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.
04
Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.
05
Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)