
Вівсяне печиво з мигдалем та шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto PudIv Almond Flour 200g
180 г.
Oat Flakes
165 г.
Banana
1 шт.
Avokado Honey Beer Liquid Marinade 80ml
7 г.
Spice Nutmeg Ground
6 г.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
3 г.
Salt Egypt
за смаком
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
3 г.
Black Chocolate with Nuts
25 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно розігріти духовку до 180°С. Банан, мед, спеції (ванілін, горіх, мускатний мелений, розпушувач для тіста) та тертий імбир збити блендером, перетворивши на пасту.
02
Змішати мигдальне борошно, вівсяні пластівці, розпушувач та порубаний на дрібненькі шматочки шоколад (можна використовувати шоколадні краплі). Додати у вівсяний мікс бананову суміш, отримане тісто викласти невеликими порціями на деко, застелене пекарським папером.
03
Випікати 20-25 хвилин, дістати з духовки та дати охолонути на деко. Замість мигдального борошна можна з успіхом використовувати макуху від мигдального молока. Печиво смачніше в теплому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)