
Низькокалорійна шарлотка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto Pudiv Oatmeal Flour 500g
50 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Dobryk Baking Powder
5 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г
Voloshkove Pole Low-Fat Kefir 900g
200 мл
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини, нарізати скибочками. У силіконову форму для випічки викласти яблука. Яйце збити з цукром, додати кефір і довести до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 190°C градусів. Борошно просіяти разом з розпушувачем. Потрохи додавати до рідкої суміші суху, постійно перемішуючи (можна міксером), щоб не утворилися грудочки.
03
Залити тісто у форму з яблуками. Випікати пиріг в розігрітій духовці близько 40-50 хвилин. Дати готовому пирогу трохи охолонути і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)