Печінка теріякі - Image

Печінка теріякі

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

Beef Liver

450 г.

7 Flour 1kg

70 г.

Chong Soy Sauce 1l

80 мл.

Akvulya Still Water 2l

80 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

25 г.

Young Onions

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Pripravka Sea Salt with Garlic and Onion 200g

за смаком

Steamed Rice

450 г.

Preparation steps

01

Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.

02

Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.

03

Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.

04

В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min