
Японський шоколадний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
100 г.
Top Grade Wheat Flour
10 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
за смаком
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Pott Rum 54% 0.7l
10 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
130 мл.
Preparation steps
01
Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.
02
З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.
04
Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)