
Французький яблучний пиріг з карамеллю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Homemade Butter
300 г.
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Lemon
1 шт.
Auchan Powdered Sugar 200g
175 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1,5 кг.
Preparation steps
01
Борошно просіяти і з'єднати з вершковим маслом (75 г. залишити). Змішати воду з лимонним соком. Додати до борошна і замісити тісто.
02
Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, загорнути у плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати на скибочки. Збризнути їх лимонним соком, щоб не потемніли.
03
У каструлю налити воду і додати 100 г. цукру. На повільному вогні нагрівати, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору. Форму для випічки змастити маслом і вилити карамель, а зверху покласти скибочки масла і цукор.
04
Розігріти духовку до 180°C градусів. На карамель і масло викласти скибочки яблук. Зверху покласти тісто. Випікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)