
Яблучний пиріг Вульфів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
400 г.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5 шт.
Homemade Butter
50 г.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Листкове тісто повністю розморозити (якщо тісто готове). Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні. Деко змастити вершковим маслом. Викласти тісто на деко.
02
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками і обсмажити на сковороді, додавши вершкове масло. Готувати до м'якості, додавши також мед, корицю. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Сметану злегка збити міксером з двома яйцями. Одне яйце збити окремо. Додати в сметанно-яєчну суміш яблука і перемішати. Викласти начинку на розкачане тісто, загорнути краї у тіста. Змастити збитим яйцем і покласти в розігріту духовку. Випікати близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)