
Вареники з картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
7 Flour 1kg
500 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0.5 склянки
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Onion
2 шт.
Homemade Butter
50 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, відварити до готовності.
02
Змішати просіяне з сіллю борошно з яйцями, молоком і 2 ст. л. рослинної олії. Вимісити однорідне тісто, накрити і залишити на 30 хв.
03
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненої цибулі обсмажити в рослинній олії протягом приблизно 6 хв.
04
Картоплю з вершковим маслом розім'яти в пюре. Додати обсмажену цибулю, посолити, поперчити і перемішати.
05
Решту цибулі обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла протягом 10 хв. Додати цукор і готувати, поки він повністю не розтане. Зняти з вогню, перекласти в миску і залишити в теплому місці.
06
Тісто розкачати в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки діаметром приблизно 7 см. Розкласти в них начинку, скласти їх навпіл і вологими руками защепити краї.
07
Викласти вареники в киплячу підсолену воду. Коли вони спливуть, варити ще 3 хв. Готові вареники помістити в миску з карамелізованою цибулею, перемішати і подати до столу. Можна присипати тонко нарізаною зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)