
Варення із білої черешні
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bila Liniya Sweet Cherry Yogurt 1.5% 750g
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг.
Akvulya Still Water 2l
125 мл.
Eco Cardamom 6g
2 шт.
Walnut
70 г.
Preparation steps
01
Горіхи залити окропом і залишити на 15-20 хвилин. Дістаючи по одному горіху, зняти шкірку, підчепивши її ножем. Розламати кожен почищений горіх на кілька частин (щоб їх можна було засунути в ягоду черешні).
02
Черешню промити в холодній воді. Витягнути кісточки з кожної ягоди черешні, за допомогою шпильки. Вставити шматочок горіха в кожну ягоду черешні. Сік, який виділяється в процесі необхідно зберегти.
03
Цукор засипати в каструлю з товстим дном, додати воду і сік, що залишився від ягід черешні. Зварити солодкий сироп, необхідно щоб цукор повністю розчинився і не пригорів.
04
Обережно всипати ягоди в каструлю з сиропом, довести до готовності, зняти пінку. Вимкнути вогонь. Дати охолонути протягом декількох годин, можна на ніч.
05
Знову повернути на вогонь, додати кардамон, довести до кипіння, потім ще варити 5-6 хвилин.
06
Розлити варення по банкам, закрити кришками. Прибрати в прохолодне місце. Дати настоятися кілька тижнів перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)