
Ковбаски з яловичини "Черкаські"
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Nash sik Tomato juice 950ml
1,5 ст.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.
02
Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.
03
З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.
04
Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)