
Закуска з кабачків з часником і помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
3 шт.
Tomato
2 шт.
Parsley 70g
25 г.
Dill 70g
25 г.
Garlic
6-8 зубків
Salad Sunflower Oil 500ml
2-3 ст. ложки
Runa Vinegar 9% 0.75l
1-2 ст. ложки
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. ложки
7 Flour 1kg
6-8 ст. ложек
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Три середніх кабачки помити, почистити верхній шар шкірки, порізати кружечками. Товщина кружечка повинна бути близько 1,2 см. Якщо нарізати тонше, кружечки не триматимуть форму. Кабачки споолити і залишити на 20 хвилин пустити сік. Потім рідину злити.
02
На сковороді розігріти олію. Кружечки кабачка умочити в борошно. Обсмажити кружечки з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові кабачки можна вільно проткнути виделкою.
03
Обережно розкласти підсмажені кабачки на тарілку в один шар. Часник почистити і роздавити часниковим пресом.
04
Змішати часник з олією, оцтом. Можна додати трохи солі. Змастити кожен кружечок кабачка часниковим соусом. Помідор нарізати впоперек тонкими часточками.
05
Намалювати майонезом сіточку або будь-який інший візерунок за бажанням. Кріп і петрушку нарізати не надто дрібно. Рясно посипати нашу закуску з кабачків. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)