
Гарбузовий соус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
350 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Tomato
3 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mria Grounded Cilantro 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Насамперед помити усі овочі: гарбуз, помідори, цибулю, перець і часник. Потім очищений гарбуз нарізати на шматочки; помідори розрізати навпіл; перець, очищений від насіння також розрізати на дві частини; цибулю і часник звільнити від лушпиння.
02
Підготувати деко. Застелити фольгою і збризнути маслом. Викласти усі овочі. Посолити, поперчити, додати трави і полити оливковою олією.
03
Помістити деко з овочами в розігріту до 200°C духовку. Запікати 40 хвилин.
04
Готові овочі остудити. Зняти шкірку з помідорів і перцю. Помістити овочі у блендер і подрібнити їх до однорідності. Посолити і приправити за смаком. Додати лимонний сік. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)