Тушковані курячі ніжки по-китайськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Smoked Chicken Shins
300 г
Onion
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
80 мл
Salt Egypt
1 ч.л.
Akura Rice Vinegar 200ml
2 ч.л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
2,5 ст.л.
Chong Soy Sauce 1l
3 ст.л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
2 склянки
Preparation steps
01
Цибулю дрібно покришіть і обсмажте до золотистого кольору. Цибулю видаліть (він нам не знадобитися), а олію збережіть.
02
М'ясо курячих ніжок звільніть від кісток і наріжте на досить великі шматки.
03
У глибоку сковороду влийте бульйон, посоліть, додайте рисовий оцет і соєвий соус.
04
Опустіть в сковороду шматки м'яса, укладаючи їх щільно поруч один з одним шкіркою вниз. Тушкуйте на середньому вогні.
05
Коли кількість відвару зменшиться на 2/3, курка буде готова. Заправте відвар крохмалем, добре перемішайте.
06
М'ясо кілька разів переверніть і облийте олією, в якій смажилася цибуля. Страва готова до подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)