
Полуничний торт (без випікання)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
60 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
150 г.
Strawberries
250 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
300 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
200 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Preparation steps
01
Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.
02
Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.
03
Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)