
Салат "Легкий"
Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном.
Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами.
Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Puchok-Svizhachok Red and Green Frize Lettuce
Radish
2 шт
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
12 шт
KhMZ Sour Cream 20%
3 столові ложки
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 столові ложки
Salt Egypt
за смаком
Dill And Parsley Bunch 100g
Preparation steps
01
Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.
02
Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.
03
Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.
04
Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.
05
Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)