
Рулет з йогуртово-малиновою начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
250 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Raspberry
125 г.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.
02
Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
03
Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.
04
Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)