
Картопля по-болгарськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
6 шт.
Cottage Cheese 9%
500 г.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Кисломолочний сир протерти через сито. Масло розм'якшити (але не розтоплювати). Духовку розігріти до 180°C градусів.
02
Збити міксером кисломолочний сир, масло, сіль, перець. Повинна вийти однорідна суміш. Окремо збити яйця з сіллю і йогуртом в пухку масу. Форму змастити вершковим маслом.
03
Викласти у форму шар картоплі (1/3 від загальної маси), потім сирну суміш (теж 1/3). Так укласти шар за шаром і поставити в духовку на 70 хвилин. Потім дістати, полити йогуртовою сумішшю і знову поставити в духовку на 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)