
Картопляний салат з лимоном
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг
Lemon
2 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
80 г
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Fanni Yogurt 2.2% 750g
120 г
Dill 70g
50 г
Kotanyi Lemon Peel 14g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати сіль і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не накриваючи, поки не розм'якшиться (15-20 хвилин).
02
Злити воду і залишити картоплю в друшляку, щоб трохи охолола.
03
Розрізати картоплю на 4 частини, покласти у велику миску, посипати сіллю і полити лимонним соком, перемішати.
04
Змішати в іншій мисці йогурт з майонезом, кропом, кмином і цедрою, ретельно перемішати. Додати трохи солі, перемішати.
05
Полити картоплю соусом і перемішати.
06
Можна подавати салат теплим або охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)