
Апельсиновий крюшон із шампанським
Крюшон - це холодний алкогольний напій. Крюшон - це французьке слово і означає воно в буквальному сенсі слова " глечик " . Такий факт наштовхує на думку , що напій має французьке походження . Такий напій готують із суміші різних вин , шампанського або лікеру з додаванням фруктових соків. Ну і, звичайно , ж крюшон подають завжди охолодженим. Сьогодні ми вам пропонуємо самостійно приготувати цей чудовий напій . Такий прекрасний напій дуже легко і швидко готується . Всього за п'ятнадцять хвилин ви і ваші друзі будете мати предмет насолоди - вишуканий апельсиновий крюшон із шампанським. Такий напій чудово підніме вам настрій після важкого трудового дня.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
6 шт.
Freshme Orange Juice 0.5l
1 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l
750 мл.
Preparation steps
01
Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок і мембран. Викласти часточки в глибоку чашу і засипати цукром. Залишити фрукти на 1 годину.
02
Додати в чашу охолоджений сік, добре перемішати, залити шампанське і знову перемішати. У келихи викласти лід і фрукти. Акуратно розлити коктейль і (за бажанням) прикрасити келихи скибочкам апельсина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)