
М'ясо в горщиках з грибами і картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
300 г
Packed Potatoes
3 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г
Carrots
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промийте, наріжте великими кубиками і підсмажте в розігрітій олії до рум'яності, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на тарілку.
02
Гриби наріжте скибочками, злегка обсмажте в тій же сковороді, посоліть і поперчіть за смаком. Відкладіть на іншу тарілку.
03
Картоплю наріжте невеликими кубиками і обсмажте в тій же сковороді до напівготовності. Посоліть і поперчіть.
04
Цибулю наріжте четвертинками кілець, моркву натріть на середній терці, і обсмажте, як і попередні інгредієнти, посоливши і поперчивши за смаком.
05
Духовку розігрійте до 190°C.
06
Часник дрібно поріжте, зелень також подрібніть. Сир натріть на дрібній терці.
07
На дно горщиків покладіть м'ясо, зверху цибулю і моркву. Посипте подрібненим часником.
08
Потім викладіть картоплю і присипте зеленню.
09
На зелень покладіть шар грибів і влийте в кожен горщик по 1/3 склянки води.
10
Останнім шаром насипте тертий сир.
11
Випікайте горщики в розігрітій духовці близько 40 хвилин.
12
Потім дайте трохи охолонути і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)