
Лимонно-імбирне йогуртове морозиво
Незаперечно найулюбленішим десертом дорослих і дітей у всьому світі є морозиво. Смачне, соковите, холодне, його хочеться їсти не лише в жарку пору року, але і взимку. Навчитися готувати морозиво в домашніх умовах під силу кожному. Це дасть можливість уникнути вживання шкідливих добавок і консервантів. Дуже важливо правильно нагрівати, охолоджувати і змішувати інгредієнти на кожному етапі приготування цього улюбленого усіма десерту. Лимонно-імбирне морозиво - це поєднання гострого смаку імбиру, природної лимонної кислоти і солодкого меду. У результаті виходить просто неперевершений результат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Ginger
1,5 ч. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
7 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
6,5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
за смаком
Preparation steps
01
Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
02
Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
03
Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)