Стегенця по-французьки - Image

Стегенця по-французьки

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch
Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.

Ingredients for the recipe

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
452.70

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

1 ст. л.

Garlic

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.

02

Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.

03

Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.

04

Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.

05

Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.

06

Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

07

Готову страву прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min