
Стегенця по-французьки
Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Garlic
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.
02
Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.
03
Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.
04
Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.
05
Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.
06
Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.
07
Готову страву прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)