
Курка в журавлинному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Cranberries
300 г.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Eco Ground Nutmeg
1 щіпка
Sliced Red Paprika
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Chicken 30g
1 щіпка
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 щіпка
Parsley 70g
1 щіпка
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Порізати курку на середні шматочки, додати сіль і перець, обсмажити на олії до готовності.
02
Для соусу журавлину промити і покласти в маленьку каструлю. Додати мускатний горіх і паприку. Додати вершкове масло, мед і цукор. Влити воду.
03
Журавлину розтовкти в кашу, варити на слабкому вогні до загустіння.
04
Готову курку викласти на тарілку, полити журавлинним соусом і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)