
Квасоля по-індійськи «Rajma Masala»
Квасоля сама по собі дуже корисна. У ній міститься багато білка, клітковини і крохмалю. Також квасоля - джерело вітамінів групи В. Тому її потрібно вживати в своєму раціоні частіше, ніж більшість це робить. Багато дітей не люблять квасолю, та й не кожен дорослий може цим похвалитися. Тому пропонуємо вам цікавий варіант готування цього простого продукту. Приготувавши квасолю по-індійськи, ви чудово подасте цей простий продукт сімейства бобових.
Корисна і поживна страва з пряним ароматом. Прекрасно підійде на обід як самостійна страва або ж як доповнення до гарніру. Крім цього, використовувати можна і свіжу квасолю, і консервовану.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aromix Red Beans 450g
1 ст.
Auchan Clove 10g
2-3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Aroy-D Yellow Curry Paste 50g
3/4 ст.
Carrots
0.5 шт.
Preparation steps
01
Вимити боби і замочити у воді (3 склянки води) на ніч або на 6-8 годин.
02
Потім злити всю воду, що залишилася і наново додати прісної води (4 склянки), покласти туди гвоздику, посолити і поставити на вогонь. Варити до готовності, поки квасоля не стане м'якою, при необхідності додати ще води.
03
Як тільки квасоля стала м'якою, додати тертої моркви, каррі і дати закипіти, потім вимкнути.
04
Подавати можна з рисом або як самостійну страву.
05
Можна використовувати консервовану квасолю, в такому випадку замість склянки червоної квасолі потрібно 2 банки консервованої.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)