
Риба хокі, запечена з травами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
160 г.
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g
0,25 ч. л.
Cirio Pesto Sauce 190g
3 ст. л.
Walnut Kernel
160 г.
Parsley 70g
3 ст. л.
Garlic
8 зубчиків
Packed Potatoes
500 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
200 г.
Preparation steps
01
Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.
02
Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.
03
Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.
04
Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.
05
Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.
06
Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)