
Курка, запечена під тертою картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
2 шт.
Auchan Extra Larges Frozen French Fries 1kg
4 шт.
Young Onions
1 шт.
Rich Harvest Tomatoes Big Daddy Seeds F1 5pcs
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Garlic
2 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе порізати уздовж волокон на шматочки і кожен гарненько відбити.
02
На деко, застелене фольгою, викласти шматочки філе і за смаком посолити і поперчити.
03
Помідори нарізати кружечками і щільно укласти на філе.
04
В окремій мисці трохи збити яйця виделкою, додати сметану, дрібно нарізану цибулю і натертий часник. Посолити, поперчити і добре перемішати.
05
Картоплю натерти на крупній терці і додати до одержаної консистенції. Знову добре перемішати.
06
Готову масу рівним шаром розподілити зверху на філе з помідорами.
07
Деко поставити в попередньо розігріту до 180°С духовку і запікати до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізати на порції і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)