
Різнокольорове безе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
3 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
3/4 ст.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
1/2 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1/2 ч. л.
Badia Food Coloring 35ml
1 капля
Preparation steps
01
Відокремити яєчні білки від жовтків (знадобляться тільки білки).
02
Збити білки в піну за допомогою міксера.
03
Додати 1 чайну ложку цукру, потім ще раз збити білки вінчиком. Додати цукор, що залишився, постійно збиваючи.
04
Змішати крохмаль і лимонний сік, додати до маси. Безе має виглядати гладеньким і глянцевим.
05
Розділити безе на 4 чашки. Додати в кожну чашку по невеликій краплі харчового барвника різних кольорів.
06
Перемішати лопаточкою безе і барвник. Заправити безе в кондитерський мішечок. Видавити порції безе на деко.
07
Випікати в духовці при 140°С приблизно 30-35 хвилин, потім зменшити температуру до 120°С і підсушувати ще 30 хвилин. Потім, дістати деко з безе і охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)