
Медовий торт "Укус бджоли"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
225 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Salt Egypt
3 г.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
5 шт.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
5 г.
Litniy Med Honey 750g
130 мл.
Moia Kraina Almond Petals 200g
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
25 г.
Aro Powdered Sugar 250g
50 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
125 мл.
Roasted Almonds
200 г.
Preparation steps
01
В миску просіяти борошно, з сіллю та розпушувачем, а потім відставити. Окремо до білого збити м'ягке масло з цукром. До масла з цукром по одному ввести 2 яйця і ванільний екстракт при цьому не перестаючи збивати. В суміш з масла, цукру та яєць додати 1/3 борошняної суміші та 2 столові ложки молока та вже не збивати, а лопаткою з силікону акуратно розмішати. Ще два рази додавати борошно та молоко, тобто ще 1/3 борошна та ще 2 столові ложки молока і так двічі. Кожного разу помішуючи лопаткою.
02
Взяти високу форму для випікання (20 см.), але нероз'ємну (це важливо), змастити маслом и на дно викласти коло із паперу для випікання. Це зробити неодмінно, оскільки мед обов'язково просочиться та не можна буде дістати бісквіт, а так він гарно відстане від стінок та дна. Викласти у форму тісто та розрівняти. Мед трохи підігріти та вилити його просто так на тісто. Він сам розтечеться та просочиться вниз. Так і повинно бути. Мед просочить бісквіт та буде неймовірно смачний корж.
03
Зверху на мед розкласти пелюстки мигдалю. Відправити в духовку на 40 хвилин приблизно при температурі 180°С. За тортом потрібно слідкувати та зрідка протикати шпажкою. Верхня частина зарум'яниться практично одразу. Якщо буде підсмажуватися сильно, то потрібно накрити фольгою, а інакше - підгорить.
04
Готовий бісквіт охолодити в формі та витягнути. Розрізати на 2 частини. Гарна текстура - не сухий та не мокрий. Охолодити корж.
05
Зробити крем. Для цього збити жовтки з пудрою та крохмалем в пишну білу масу. Залити молоко та мигдалеву есенцію та ще раз збити. Поставити ємність з кремом на середній вогонь і при постійному помішуванні варити крем до загустіння. Потім його потрібно повністю охолодити, краще при цьому накрити плівкою.
06
Мигдаль для декору подрібнити в блендері. Дуже холодні вершки збити в міцну щільну піну. Акуратно ввести вершки в заварний крем, що охолов. Рясно промастити кремом один нижній корж. Залишити для боків. Накрити другим коржом - щоб мигдаль був зверху, промастити боки та обсипати січеними горішками. Торт прибрати в холодильник на 2-3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)