
Печиво "Павуковий сендвіч"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
80 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Salt Egypt
3 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
90 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
5 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
300 г.
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
350 г.
Criamo Orange Color Gel 25g
1 шт.
Preparation steps
01
В невеликій мисці змішати сухі компоненти: борошно, какао-порошок, соду та сіль.
02
Міксером змішати вершкове масло, цукор та ванільний екстракт, збивати не менше 3 хвилин. Потім додати яйце. Зменшити швидкість збивання та додати борошно з сухими інгредієнтами. Змішувати, поки тісто не стане однорідним та м'яким.
03
Покласти готове тісто в целофан та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Готове тісто можна зберігати в холодильнику до 4 днів.
04
Розігріти духовку до 190°С. Тісто розкачати не дуже тонко та вирізати невеликі кружечки. Викласти на деко, змащене маслом та обкладене пергаментом. Випікати 10 хвилин.
05
Поки печиво готується, збити вершковий сир близько 3 хвилин. Додати до сиру цукрову пудру та продовжувати збивати ще не менше 3 хвилин. Поставити миску з цим кремом у тарілку з льодом, і пофарбувати крем харчовим барвником. Перемішати, для отримання рівномірного кольору.
06
Скласти з печива сендвічі, промащуючи їх оранжевим сирним кремом, а зверху намалювати павутинки, використовуючи той же крем. Печиво готове.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)