
Різдвяне печиво по-шведськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Eco Cardamom 6g
2 ч. л.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Charivniy Ptah Elite Quail Eggs 30pcs
1 шт.
Kotanyi Lemon Peel 14g
1 ч. л.
Ukrasa Colored Sugar Pastry Sprinkles 3pcs
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно змішати борошно з кардамоном і сіллю. Збити масло з цукром до однорідної маси. Додати в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру і все ретельно перемішати міксером.
02
Далі готувати тісто. Обидві суміші змішати. Розділити тісто на дві рівні частини і скачати з них "ковбаски".
03
Тісто повинне охолонути, тому його потрібно поставити в холодильник на 2 години. Охолоджене тісто обкатати в кольоровому цукрі і нарізати з нього печиво.
04
Випікати в духовці на пергаментному папері при температурі 160ᵒC приблизно 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)