
Кабачки, фаршировані грибами
З кабачків готують величезну кількість страв, одне з них - кабачки, фаршировані грибами. Це ситне ароматне блюдо, готується дуже просто і швидко і прекрасно підходить для повсякденного меню. Варіантів начинки може бути нескінченна безліч. Це і м'ясний фарш, різні овочі, фарш з рисом і будь-яка інша начинка в залежності від ваших смакових уподобань. Кабачки, фаршировані грибами найсмачніше виходять в духовці, коли готуються на невеликому вогні. Блюдо просочується грибним ароматом, кабачки стають ніжними і соковитими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
Onion
1 шт.
Oyster Mushrooms
150 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Почистити і порізати цибулину, обсмажити. Гриби промити, порізати і додати до цибулі. Посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до випаровування рідини.
02
Кабачки розрізати уздовж навпіл і вирізати ножем внутрішню частину. Подрібнити її і додати до грибів. Готувати до випаровування соку від кабачків.
03
Начинити човники від кабачків, зверху викласти кружальця помідорів і відправити в духовку при 180°C на 40 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)