
Ягідні завитки з рікотою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
4 ст. л.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
100 г.
Misso Fitness Mix of Berries and Pistachios 60g
100 г.
Preparation steps
01
Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.
02
Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.
04
Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.
05
Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.
06
Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)