
Овочеве рагу з куркою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Carrots
5 шт.
Cauliflower
1 шт.
Veres Green Peas 210g
300 г.
Rio Corn 420g
300 г.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kapia Red Sweet Pepper
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
15 г.
Celery Stalk
15 г.
Preparation steps
01
Моркву та цибулю почистити. З перцю видалити зернятка. Після чого цибулю, моркву та перець необхідно дрібно порізати. Капусту розібрати на невеликі суцвіття та порізати невеликими смужками.
02
Обсмажити на невеликій кількості олії моркву, перець, цибулю та куряче м'ясо. Потім протягом 10-15 хвилин тушкувати на середньому вогні, постійно помішуючи.
03
Покласти на сковорідку, де тушкуються цибуля, перець, морква та куряче м'ясо, суцвіття капусти. Далі, протягом приблизно 3-5 хвилин, продовжити тушкувати страву на сильному воні, іноді перемішуючи. Потім, поступово збавляючи вогонь, тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.
04
Додати до рагу кукурудзу, горошок та сметану. Посолити та залишити тушкуватися на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати. Рагу подавати на стіл гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)