Варення із чорної смородини - Image

Варення із чорної смородини

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast
На радість любителям солодощів, особливо варення, представляємо рецепт варення із чорної смородини. Таке варення варили ще наші бабусі. Єх, як воно смачно пахло... Залишилися тільки спогади, такі теплі і легкі про той час. А ще варення можна було намазати на хліб і їсти цей прекрасний бутерброд з варенням, запиваючи молоком. О, це була, напевно, сама вишукана солодість дітей кількох поколінь, аж до початку цього сторіччя. Це потім почнуть з'являтися супермаркети з їх достатком солодощів. Але, погодьтеся, що домашнє варення із чорної смородини просто намазане на хліб для дітей набагато корисніше, ніж усі ці тістечка з кремами. Тому привчайте ваших дітей харчуватися правильно і здорово.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
19.40 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

300 мл.

Auchan Frozen Black Currant 400g

1 кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,3 кг.

Preparation steps

01

Помити смородину. Засипати в каструлю, додати цукор і воду.

02

Поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, варити 8-10 хвилин на слабкому вогні, помішуючи.

03

Гаряче варення розлити в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути догори дном, залишити поки повністю не охолоне.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Herring under a fur coat with chicken

Herring under a fur coat with chicken

6

1 h 10 min