
Сирна запіканка з млинцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2,5 ст. л.
Domestic Cottage Cheese
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
125 мл.
Nabeghlavi Carbonated Mineral Water 1l
70 мл.
Homemade Butter
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно. Збити 2 яйця, додати 0,5 ст. л. цукру, сіль, налити молоко. При бажанні половину молока замінити газованою водою.
02
Молочну суміш влити в борошно, перемішати, розтопити 0,5 ст. л. вершкового масла, влити в тісто. Залишити тісто на 2 години при кімнатній температурі.
03
Змішати в мисці сир і 2 ст. л. цукру, при необхідності додати вершки. Перемішати.
04
Обсмажити на розігрітій сковороді на рослинній олії млинці. Змастити кожен млинець сирною масою, згорнути в рулети. Обрізати краї рулетів, викласти у змащену маслом форму. Рулети нарізати на 3 частини, викласти вертикально шматочки рулетів у форму.
05
Два жовтки змішати з вершками, всипати 1 ст. л. цукру. Ванільний стручок розрізати вздовж на дві частини, витягнути насіння, додати їх в суміш. Перемішати.
06
Залити вершковою сумішшю млинці у формі, поставити в духовку, розігріту до 180°C, на 20 хвилин. Скоринка повинна зарум'янитись.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)