
Теплі мариновані оливки по-французьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
120 мл.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
100 мл.
Shallots 250g
1 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст. л.
Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g
0,25 ч. л.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1,5 ст. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1,5 ст. л.
Losada Gordal Green Olives
340 г.
Preparation steps
01
Налити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, покласти тонко нарізаний часник, обсмажувати протягом 30 секунд. Після, перекласти часник в миску, залишивши олію.
02
Довести до кипіння 50 мл. оцту в каструлі разом із тонко нарізаною цибулею-шалот і коричневим цукром, варити 4 хвилини, при цьому постійно помішувати суміш, об'єм повинен зменшитися до 1 ст. л.
03
У каструлю додати часник, часникову олію, залишки оливкової олії та оцту, лавровий лист, цедру апельсина та лимона, а також оливки, всю цю суміш довести до кипіння. Після, викласти оливки з маринадом в миску, остудити. Залишити на добу маринуватися. Перед подачею трохи підігріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)