
Тальятеле із запеченим гарбузом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Slavia Mozzarella Cheese 50%
100 г.
Hokkaido Pumpkin
200 г.
Fresh Thyme 50g
2 гілочки
Garlic
2 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Lemon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C. На деко, застелене фольгою, налити пару ложок оливкової олії, додати нарізаний кубиками гарбуз, роздавлений часник і чебрець.
02
Поставити запікатися на 20-25 хвилин. Часник і чебрець прибрати.
03
Зварити пасту, залишивши воду, в якій вона варилася.
04
Відварені тальятеле змішати з лимонною цедрою, гарбузом. Додати трохи води і підсолити. Подавати відразу гарячим у підігрітому посуді. Зверху порційно додати моцарелу. При необхідності у вже готову страву можна додати ложку оливкової олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)