
Суп із петрушки з манними кльоцками
Готується такий суп легко і швидко. За складом і способом приготування страва нагадує суп, приготований зі звичайної вермішелі. Звідси випливає, що щоб приготувати такий суп, не обов'язково бути видатним кулінаром. Кльоцки або кньодлі - це борошняний виріб, що зазвичай складається з борошна і яйця, він запозичений нами з європейської кухні. У нашому рецепті кльоцки готуються з манної крупи і яєчних жовтків. Манні кльоцки зроблять будь-який бульйон набагато багатше та насиченіше. Замість петрушки можна використовувати зелень кропу або солодкий салатний перець. Під час подачі суп можна заправити кислим молоком і чорним перцем.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
250 г.
Terra Brand M Semolina 800g
40 г.
Top Grade Wheat Flour
25 г.
Homemade Butter
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити і всипати посічену петрушку.
02
У мисці збити яєчні жовтки, всипати до них манну крупу, змішати.
03
Додати в каструлю по одній столовій ложці суміші з манної крупи і жовтків, кожен раз при цьому змочуючи ложку водою.
04
Розігріти сковороду, налити масло, всипати борошно, обсмажити. Коли кльоцки будуть готові, додати обсмажену муку в каструлю. Після чого, варити ще 7-8 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)