
Суп з баранини з селерою і цибулею
Практично у всіх кухнях світу в холодну пору року за традицією готують густі, наваристі, поживні супчики з м'ясом. І не дивно: і наїстися досхочу можна, і зігрітися. Хочемо поділитися з Вами найпростішим і швидким рецептом баранячого супу, характерного для кухонь східних країн. Баранина ідеально підходить для приготування перших страв: після варіння м'ясо стає дуже ніжним, м'яким, але при цьому не втрачає пружну текстуру. Суп, приготовлений на баранячому бульйоні, має насичений аромат, специфічний смак і відрізняється яскравим кольором. У нашому випадку баранина складе прекрасну компанію рисовій крупі, моркві, селері і цибулі. Ну і, звичайно ж, пучку свіжої зелені, куди ж без неї?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
1 кг.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
100 г.
Leek
300 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Celery Stalk
400 г.
Carrots
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.
02
Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.
03
Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.
04
Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)