
Полуничний десерт з вином і маскарпоне
Якщо ви більше віддаєте перевагу милим і вишуканим десерта, ніж величезним кремовим тортам і тістечкам, тоді спробуйте приготувати полуничний десерт за нашим рецептом. По-перше, він виглядає досить презентабельно і навіть химерно, а значить подавати його можна на будь-якій вечірці або святі. По-друге, він не такий калорійний, як, наприклад, ті ж торти, в яких багато крему (і не менше калорій). До того ж полуниця - це дуже корисна ягода. Вона має протизапальну та протимікробну дію. Також її рекомендують лікарі тим, у кого проблеми з нирками. Ну і звичайно ж це дуже смачна і соковита ягода, і навряд чи є на світі люди, які не полюбляють її.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
700 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
250 мл.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
450 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
40 г.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Помити полуницю і розрізати. Засипати ягоди цукром і залишити на 30 хвилин. Полуничний сік змішати з вином і проварити на маленькому вогні близько 10 хвилин.
02
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки). Сік вичавити. Збити маскарпоне з ванільним цукром, лимонним соком і цедрою.
03
Крем викласти в креманки. На маскарпоне викласти полуницю і залити сиропом з вина. Посипати при бажанні тертим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)