
Закусочна паста з сьомгою
Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon 100g
100 г
President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
200 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Green Onion 100g
20 г
Yeast-free Rye Bread 300g
80 г
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.
02
У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)