
Курячий салат з ківі, ананасами і грибами шарами
Втомилися від одноманітних салатів? Тоді рецепт курячого салату з ківі, ананасами і грибами шарами запропонований спеціально для Вас. Така страва безсумнівно заслуговує статус «святкова» і гідно прикрасить Ваш стіл, привівши в захват усіх гостей. Салат дуже ситний, тому може повністю замінити вечерю. Всі інгредієнти страви поєднуються максимально гармонійно, передаючи один одному свої смаки і запахи. Нотку солодкості салату додає консервований ананас, натомість ківі віддає свою кислинку. Завдяки цьому страва насичується незвичайним пікантним смаком екзотики.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Flora Gold Kiwi, 2pcs
2 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Chicken Fillet
2 шт.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
80 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Гриби нарізати дрібними шматочками, посолити, обсмажити на сковороді в олії, до випаровування всієї рідини, після чого остудити.
02
Відваром куряче філе. Остудити і нарізати дрібними шматочками. Викласти в глибоку миску рівним шаром.
03
Дрібно нарізати ананас. Викласти половину ананасів на курку в мисці, також розрівняти по поверхні. На ананаси викласти підсмажені гриби, зверху змастити гриби майонезом. Наступний шар - друга половина ананасів, зверху викласти попередньо зварені і нарізані яйця, змастити майонезом.
04
Зверху викласти тертий сир, на сир викласти нарізане середніми шматочками ківі. Прибрати салат на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)