
Простий рибний салат
Такий дієтичний і корисний продукт як риба обов'язково повинен бути присутнім в нашому раціоні, причому у всіх варіаціях. Якщо на полиці холодильника томно засмучується баночка консервованої рибки – її час настав. Пропонований рецепт простого рибного салату ніколи Вас не підведе. Особливо, коли гості на порозі, а у Вас є всього півгодини, щоб створити оригінальне частування. Рибу можете використовувати будь-яку – це вже справа смаку і гаманця. Однак скажімо одну важливу пораду: вибирайте такі консерви, в яких мінімум кісток та олії. Соковита ароматна рибка ідеально поєднується з відвареним рисом, а якщо додати хрустку зелену цибулю і свіжі огірочки – виходить дуже ситна, вишукана і смачна страва.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
200 г
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
240 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
30 г
Pickled Cucumbers
200 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рис залити холодною водою і відварити до готовності. Дати рису охолонути. Огірки помити, нарізати кубиками. Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.
02
З риби злити рідину. У миску покласти рис, додати рибу (розім'яти її перед цим виделкою), огірки. Додати в салат майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Перед подачею покласти салат в холодильник хоча б на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)