
Шоколадно-кавові валентинки
Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
1,5 ст. л.
Kava zi Lvova Espresso Instant Coffee 100g
1,5 ч. л.
7 Flour 1kg
150-175 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце, какао і каву, перемішати.
03
Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.
05
Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)