
Шоколадно-бананова паста
Швидка, нескладна в приготуванні бутербродна паста з бананів і шоколаду. Смак пасти - банановий з шоколадним присмаком, структура - легка, пружиниста. Після охолодження паста добре тримає форму, не розпливається. Для приготування пасти краще використовувати дуже стиглі банани. Апельсиновий сік можна приготувати, віджавши сік одного маленького апельсина. Кількість цукру може змінюватися. У цьому питанні краще довіритися своєму смаку. До шоколадно-бананової пасти прекрасно підійде хрусткий хліб або крекерне печиво, а можна намазувати пасту на булочку або на свіжий хліб. Якщо змішати приготовану пасту з кисломолочним сиром - вийде смачний, оригінальний десерт, можна додати її в мафіни.
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
3 шт.
Milka Milk Chicolate 90g
100 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Preparation steps
01
Банани очистити, скласти в каструлю або ківш і розім'яти в пюре.
02
Потім каструлю поставити на невеликий вогонь, додати сік і цукор. Розмішати і варити так близько 5 хвилин.
03
Шоколад поламати на шматочки і додати в кухлик. Варити, помішуючи, до повного розчинення шоколаду.
04
Зняти з вогню, розлити по баночках. Остудити і прибрати в холодильник (термін зберігання не більше 2-х тижнів).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)