Пудинг "Іриска" - Image

Пудинг "Іриска"

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Це один з тих прекрасних десертів, які не вимагають багато часу на приготування, а в підсумку виходять дуже смачними - справжній рай для ласунів. Найкраще вживати цей пудингом в теплому вигляді. Смак соусу нагадує смак ірисок, але тільки не такий липкий, а просто ніжний і трохи тягучий за своєю консистенцією. Печені пудинги привабливі тим, що завжди прості у приготуванні. Якщо пудинг залишається на наступний день, то перед подачею його розігрівають. Подають на стіл теплим або зі збитими вершками.

Ingredients for the recipe

Metro Chef Pitted Dates 500g
257.90 - 279.90

Metro Chef Pitted Dates 500g

500 g

Ingredients

Metro Chef Pitted Dates 500g

150 г.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

Homemade Butter

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

225 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

60 мл.

Preparation steps

01

Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.

02

Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.

03

Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.

04

Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.

05

Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.

06

Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min